It’s raining ads

Regen is een van de geschenken van moeder aarde die de meesten van ons het liefst zouden teruggeven. We zien deze ongewenste nattigheid dan ook liever verdampen door onze geliefde zonnestralen. Al is niet iedereen dat met ons eens. Naast de regenaanbiddende medicijnmannen en H2O-omarmende boeren is er ook een organisatie  genaamd RAINCAMPAIGN® die de druppels elke keer weer van harte verwelkomt.

Het bedrijf gaat namelijk een nauwe samenwerking aan met de weergoden. Juist op het moment dat de mensen met dichtgeknepen ogen hun hoofd naar beneden wenden om op een onsuccesvolle manier de regen te ontwijken verschijnt een verrassende boodschap in beeld. Deze ecovriendelijke manier van adverteren bespaart ons hectares bos, overvolle prullenbakken en blijft maar liefst zes tot acht weken zichtbaar. Nu alleen hopen dat het blijft regenen, of massaal in Groot-Brittannië adverteren.

Plaats een reactie


Ik ontvang graag CC:live Newsfeed!

Bekijk onze brochure

Versterk je retailmerkVolg Crossmarks op de voet

Socialize met Crossmarks