Merkvaste Nederlanders

 

Reader’s Digest doet jaarlijks onderzoek naar de meest betrouwbare merken. Uit het onderzoek van dit jaar komt naar voren dat Nederlanders duidelijk trouw blijven aan hun favoriete merken. De merken met de meest trouwe fans zijn: NIVEA, Kruidvat en Rabobank.

Opvallende verliezer dit jaar is D-Reizen; in de categorie ‘reisorganisaties’heeft zij haar koppositie na negen jaar moeten afstaan aan Arke. Wehkamp scoort het beste in de categorie ‘online winkel’, terwijl C&A als meest betrouwbare kledingwinkel wordt gezien. NIVEA is in alle vijftien onderzochte landen beoordeeld als meest betrouwbare huidverzorgingsmerk.

Interessant om je te bedenken waarom deze merken favoriet zijn en als meest betrouwbaar worden gezien. Laten we Kruidvat als voorbeeld nemen. Zij claimen niet alleen ‘steeds verrassend, altijd voordelig’ te zijn, maar maken dit ook waar. Met hun wekelijks wisselende assortiment en scherpe prijzen weten consumenten wat ze kunnen verwachten bij de drogisterijketen.

Wil je weten hoe je jouw merk sterker kunt maken? Bekijk eens onze visie op merken en cases.

Plaats een reactie


Ik ontvang graag CC:live Newsfeed!

Bekijk onze brochure

Versterk je retailmerkVolg Crossmarks op de voet

Socialize met Crossmarks