Een ruimte voor de tussenmomenten

3DEN in Hudson Yards, New York creëert ruimtes voor wat ze zelf noemen ‘de tussenmomenten’ van je dag. De naam uitgesproken als Eden, komt van het idee third places. Dit is een plek die je naast je huis en werk veel bezoekt. Het doel van 3DEN is een plek creëren waar je gebruik van kunt maken als je tijd hebt op te vullen. Bijvoorbeeld tussen twee afspraken in. Of wanneer je gewoon een fijne werk- of verblijfsplek zoekt. Bij 3DEN is er ruimte voor productiviteit en ontspanning, of van allebei een beetje. Het enige wat je nodig hebt is de 3DEN app.

24.07.2019 | ... x bekeken

© 3den
© 3den
© 3den
© 3den
© 3den

Pay-as-you-use

Via de app kun je inchecken bij 3DEN. Met een unieke streepjescode kom je binnen en kun je gebruikmaken van diverse voorzieningen. Er zijn drie pijlers bij 3DEN, namelijk recharge, unwind en work. In de work ruimte is een telefooncel waar je rustig kunt bellen en je hebt er toegang tot koffie. Je kunt er klanten ontmoeten of een presentatie voorbereiden. In de recharge ruimte heb je genoeg voorzieningen om jezelf even op te laden. Er zijn douches beschikbaar met slippers en handdoeken, nap pods waar je een dutje kunt doen en je kunt je telefoon opladen. In de unwind ruimte kun je je hoofd even leeg maken. Het interieur is geïnspireerd op de natuur en je hebt uitzicht over de rivier.

Als je weg gaat bij 3DEN kun je door gebruik van je unieke streepjescode het lijstje met gebruikte voorzieningen scannen. Je krijgt dan te zien wat je moet betalen voor jouw gebruik. Je betaalt voor de tijd die je er spendeert. Voor dertig minuten betaal je zes dollar. Van tevoren kun je ook de app gebruiken om te zien hoe druk het is en het is mogelijk om een nap pod of douche te reserveren.

© 3den
© 3den
© 3den
© 3den
© 3den
© 3den
© 3den