AESOP

Eerste brandstore Nederland

Het Australische cosmeticamerk Aesop heeft haar eerste brandstore in Nederland geopend. Het exclusieve merk was tot nu toe alleen verkrijgbaar bij Skins Cosmetics, maar het werd tijd om een eigen brandstore te openen. Aesop staat bekend om haar prachtige kleine winkels, die elk een geheel eigen interieur hebben dat past binnen de wijk waar de winkel is gevestigd. De Amsterdamse winkel is gevestigd in een karakteristiek pand uit de 17e eeuw en heeft deze nostalgie behouden in het design.

28.11.2019 | 167 x bekeken

Voormalige snoepwinkel

Door de prachtige glazen pui van de voormalige snoepwinkel zie je dat de klassieke flesjes en potjes goed tot hun recht komen onder sfeervolle bogen en ornamenten. De kenmerkende wasbakken, waar je de verschillende producten kan uitproberen, staan prominent voor het raam. En de grote walnoten tafel, die tevens als counter dient, maakt het plaatje compleet.

Gedegen advies
Het sympathieke personeel is goed opgeleid en draagt de merkfilosofie sterk uit. Je krijgt gedegen advies en je wordt overladen met samples, zodat je het product eerst zelf thuis kunt proberen en ervaren.