Alle bestsellers van Amazon.com onder één dak

Amazon.com heeft een nieuw winkelconcept geopend in New York, genaamd Amazon 4-star. Een winkel vol met de bestverkopende en meest populaire categorieën op Amazon.com zoals speelgoed, keukenapparatuur, elektronica, huishoudelijke producten, reisbenodigdheden, laptops, smart home apparaten, spullen voor je huisdier, boeken en originele kadootjes. Uit deze categorieën wordt een selectie gemaakt van online bestsellers, producten die van klanten 4 of meer sterren hebben gekregen en producten die trending zijn op Amazon.com.

31.10.2018 | 3273 x bekeken

Wekelijkse update van het aanbod

De producten zijn overzichtelijk gerangschikt per tafel. Zo is er een tafel met de meest trending producten in New York en omgeving, een tafel met Amazon private label producten (amazonbasics), een tafel met producten die exclusief bij Amazon verkrijgbaar zijn, etcetera. Bij de meeste producten staan kaartjes met klantreviews die rechtstreeks van Amazon.com komen. Amazon inventariseert wekelijks of producten meer of minder populair worden op Amazon.com en past daar het aanbod in de winkel op aan.

Amazon Prime Price
De reguliere prijzen in de fysieke winkel zijn hetzelfde als op Amazon.com, wat betekent dat het meestal goedkoper is dan in andere winkels. Als je Amazon Prime Member bent betaal je de Prime Price, die een stuk lager is dan de reguliere prijs. Beide prijzen staan vermeld op het digitale prijskaartje. Natuurlijk kun je ter plekke een Prime abonnement afsluiten en de lagere prijs betalen.

Foto’s: Amazon en The Verge