‘Alles-in-één’ flagshipstore

Regent Street is de thuisbasis van de nieuwste ASICS flagshipstore. Voor het eerst zie je alle vier de ASICS-merken onder één dak bij elkaar: ASICS Tiger, Onitsuka Tiger, ASICS en Haglöfs. Met deze 360-degree view laat ASICS zien hoe het sportmodemerk voor elk aspect van het leven kan zorgen. Een volledig geïntegreerde, holistische sportomgeving in een innovatieve ruimte waar zowel de geest als het lichaam wordt gestimuleerd.

27.09.2017 | ... x bekeken

© ASICS
© ASICS
© ASICS
© ASICS
© ASICS

Geest en lichaam

Binnen de flagshipstore valt ASICS’ filosofie ‘gezonde geest in gezond lichaam’ te herkennen aan het gebruik van levende planten, duurzame producten, natuurlijke houtafwerkingen, LED-verlichting en een sapbar.

Features
Verschillende features verbeteren de interactie met de klant, de naamsbekendheid en het interieur. Zo is er een robotsysteem voor het bestellen én afleveren van schoenen op de werkvloer. Verder kun je gebruik maken van de ASICS MOTION ID, een analyse waarmee jouw bewegingsstijl tijdens het rennen wordt vastgelegd. ASICS stemt zijn interieur af op sport door de lampen in dezelfde snelheid als de hartslag van een sprinter op de 100 meter te laten knipperen.

ASICS wil vergelijkbare winkels gaan open in steden als Amsterdam, Berlijn, New York, Parijs en Tokyo. De komende drie jaar wil het sportmodemerk groeien van 26 naar 130 brandstores in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Fotografie door ASICS.

© ASICS
© ASICS
© ASICS
© ASICS
© ASICS