Slim alternatief voor de traditionele stomerij

Het laten stomen, wassen en repareren van je kleding en schoenen was nog nooit zo makkelijk! Bij stomerij Bubble&Stitch kun je 24/7 je kleding brengen en ophalen, zelfs midden in de nacht. Helemaal handig dat Bubble&Stitch ook op jouw kantoor of bij je thuis komt. Ben je toch onderweg? Drop je spullen dan in een locker in de Bubble&Stitch kiosk of één van de servicepunten, plaats je order online en Bubble&Stitch doet de rest!

27.01.2016 | ... x bekeken

Bubble&Stitch
Bubble&Stitch
Bubble&Stitch
Bubble&Stitch
Bubble&Stitch

Kind kan de was doen

Via de site of de DROPLOCKER app word je klant bij Bubble&Stitch. Vanaf het moment dat je geregistreerd bent, kun je 24/7 gebruik maken van alle faciliteiten tegen concurrerende prijzen. Gebruik je bankpas of creditcard om binnen te komen en drop je kleding in de daarvoor bedoelde locker. Met een 4-cijferige code sluit je jouw locker en hangt je kleding veilig achter slot en grendel. Om aan te geven wat er moet gebeuren met je spullen plaats je op de website, via sms of met de DROPLOCKER app je order. De betaling gaat automatisch via creditcard of PayPal en je kunt je bestelling volgen via het tracking systeem.

Als alles weer schoon, gestreken of gerepareerd voor je klaar ligt (met snelle levertijd van 2 werkdagen voor de meest voorkomende artikelen), ontvang je een mailtje en sms. Omdat Bubble&Stitch begrijpt dat je te druk bent om je kleding meteen op te halen, ontvang je een nieuw lockernummer en toegangscode zodat je alles kan oppikken wanneer het jou uitkomt. Wie had van tevoren kunnen denken dat de was doen zo makkelijk zou zijn?

Bubble&Stitch
Bubble&Stitch
Bubble&Stitch
Bubble&Stitch
Bubble&Stitch