Speelgoedwinkel met abonnees

Camp is een speelgoedwinkel in hartje New York. Op het eerste oog lijkt het een traditionele speelgoedwinkel, maar als je door de magic door gaat, stap je een interactieve speelplaats van 900 m2 binnen waar de hele dag door van alles te ontdekken en beleven is. Camp werkt met thema’s en elke 8 tot 12 weken wordt het thema inclusief assortiment en activiteiten compleet vernieuwd. Ook kun je een abonnement nemen op deze speelgoedwinkel.

16.05.2019 | ... x bekeken

© CAMP
© CAMP
© CAMP
© CAMP
© CAMP

Klanten blijven verrassen

Eenmaal door de magische deur kom je in een nieuwe wereld terecht met steeds weer een nieuw thema. Tijdens het thema ‘Cooking Camp’ leerden kinderen door speelse activiteiten over het hele voedingsproces, waarbij ze zelf groenten mochten telen, koken, winkeltje en restaurantje spelen en leerden over recycling en transport. Kinderen worden uitgedaagd om te ontdekken en elementen aan te raken. Ze mogen zelf muziek maken, er zijn glijbanen en al het nieuwste speelgoed staat klaar om mee gespeeld te worden. Er zijn dagelijks meer dan 4 activiteiten waaronder knutselen, muziek, yoga, theater en pyjama party’s.

Camp member

Toegang tot Camp is gratis, maar je kunt voor je kind ook een abonnement afsluiten van 50 dollar per maand, waarbij je profiteert van vele voordelen. Als member heb je o.a. gratis toegang tot en voorrang bij alle activiteiten, twee keer per maand mag er een vriendje mee, als er een rij staat voor de magic door mag je gewoon doorlopen en je kunt gebruik maken van de ‘free date night drop off’ service, een oppasservice voor kinderen vanaf drie jaar. Iedere maand zijn er een aantal vrijdag- en zaterdagavonden waarop je je kind van 18.00 tot 21.00 naar Camp kunt brengen. Als member heb je ook toegang tot speciale uren in de ochtend. Leuk voor als je kind weer eens vroeg wakker is.

© CAMP
© CAMP
© CAMP
© CAMP
© CAMP
© CAMP
© CAMP
© CAMP
© CAMP