Sleep on nature

Een bed uitzoeken waar je de komende 20 jaar in slaapt is een grote beslissing. COCO-MAT begrijpt dit en daarom mag je de matrassen proberen in de ruim 500 m2 grote winkel. In hartje New York, the city that never sleeps, mag je maar liefst 3 uur dutten op de unieke matrassen in de private nap room. COCO-MAT gebruikt 100% natuurlijke materialen, voor de beste meubels en een betere wereld.

01.03.2016 | ... x bekeken

COCO-MAT
COCO-MAT
COCO-MAT
COCO-MAT
COCO-MAT

De schone slaapster

COCO-MAT vindt dat de keuze van een matras meer voeten in aarde heeft dan alleen het bekijken er van. Het matras uitproberen door echt een dutje te doen, zorgt voor de juiste keuze. COCO-MAT doet er alles aan om het je zo comfortabel mogelijk te maken tijdens je dutje: extra kussens, verse jus, een rustig achtergrondmuziekje, een badjas en een douche. Alles om ervoor te zorgen dat jij de juiste keuze maakt, tevreden naar huis gaat en een perfecte nachtrust hebt de komende 20 jaar.

Alle matrassen en meubels van COCO-MAT zijn handgemaakt en daar zijn ze trots op. De Griekse grondstoffen zoals katoen, zeegras, wol en hout worden met traditionele bewerkingsmethoden omgetoverd tot een droom. Je slaapt op de beste stukjes uit Moeder Natuur. COCO-MAT heeft respect voor het milieu en het ecosysteem, want zoals zij zelf zeggen: ‘We maken al de beste bedden ter wereld, maar die wereld willen we het liefst ook nog een beetje beter maken voor iedereen’. Droom zacht…

COCO-MAT
COCO-MAT
COCO-MAT
COCO-MAT