Snoepwinkel vol cadeaus

Een winkel oprichten vanuit een poëtische gedachte, en alleen producten verkopen die je zelf mooi vindt is ongebruikelijk. Toch is dat wat Britt en Sander hebben gedaan. Met hun creatieve woonkamer Daily Poetry willen ze het verleden een toekomst geven. Van iets kleins iets groots maken. En misschien wel het belangrijkste: van je huis een thuis maken. Daily Poetry is hierdoor een snoepwinkel vol cadeaus voor iedereen!

25.11.2015 | ... x bekeken

Daily Poetry
Daily Poetry
Daily Poetry
Daily Poetry

Creatieve woonkamer

Tegenwoordig zie je bij steeds meer retailconcepten dat alles wat je in de winkel ziet te koop is. Zo ook bij Daily Poetry. In deze creatieve woonkamer vind je voornamelijk kleding, lifestyle items, maar ook meubilair. De indeling van de winkel is opvallend te noemen. Zo zijn de producten ingedeeld op momenten uit het dagelijks leven, zoals cosmetica voor je dagelijkse verzorging, bestek voor het avondeten en een flinke dosis modeitems voor overdag.

De productindeling is niet het enige wat uniek is, ook het interieur van de conceptstore is opvallend. Door muur- en raamschilderingen van Britt haar gedichten wordt het concept steeds persoonlijker. De Illustraties en belettering die de gedichten visualiseren zijn typerend voor Daily Poetry. Het maakt de winkel eigentijds en authentiek. Door haar unieke insteek is Daily Poetry een pareltje in het Bossche straatbeeld!

Daily Poetry
Daily Poetry
Daily Poetry
Daily Poetry
Daily Poetry
Daily Poetry
Daily Poetry