Delicatessenzaak annex supermarkt

Joel Dean en Giorgio DeLuca hebben al 40 jaar de missie om aan culinaire levensgenieters de beste producten voor koken, eten en gezelligheid te bieden. In 1977 werd de eerste Dean & DeLuca geopend in SoHo, New York. Een fantastische delicatessenzaak annex supermarkt met marmeren vloer, klassieke muziek en de mooiste en beste internationale etenswaren. Een dedicated team van experts is constant op zoek naar de nieuwste en lekkerste foodproducten. Alles om klanten te verrassen, inspireren en verwennen.

06.04.2017 | ... x bekeken

© Dean & DeLuca
© Dean & DeLuca
© Dean & DeLuca
© Dean & DeLuca
© Dean & DeLuca

Geen alledaagse producten

Bij Dean & DeLuca vind je geen gewoon blikje cola of alledaagse koekjes. Alle producten en ingrediënten die je hier ziet zijn bijzonder en exclusief en ook nog eens prachtig tentoongesteld: de beste en mooiste groenten en exotische fruitsoorten, mooie vissoorten en geweldige stukken vlees. Je kunt er losse ingrediënten kopen en thuis gaan kokkerellen, of je kiest uit de vele verse kant-en-klaar gerechten zoals soep, salades, sushi to go en nog veel meer. De schappen staan vol met verpakkingen die zo mooi zijn dat je er makkelijk een culinair souvenier voor thuis vindt.

Voorin de winkel is een koffiebar waar je terecht kunt voor een koffie to go met een verse bagel of een zoete lekkernij. Ook hier kun je kiezen uit een uitgebreid assortiment van de beste kwaliteit. Dean & DeLuca is een absolute must see voor foodies!

© Dean & DeLuca
© Dean & DeLuca
© Dean & DeLuca
© Dean & DeLuca