Brandstore brengt technologie tot leven

Dyson heeft haar nieuwste brandstore geopend op Oxford Street in Londen. Je waant je in een heuse galerie waar de ‘kunstwerken’ van het merk bewonderd mogen worden. Met deze winkel wil Dyson de consument triggeren om de technologie te proeven en de producten uit te proberen. Alles mag getest en gebruikt worden. Zo ervaar je zelf de nieuwste technologie stofzuigers, klimaatbeheersing en haarverzorging, en hoe de prestaties continue verbeterd worden.

15.06.2017 | ... x bekeken

© DYSON
© DYSON
© DYSON
© DYSON

Kennis delen staat centraal

De producten worden gepresenteerd op twee verdiepingen die aan elkaar worden verbonden door een melkglazen trap. Met een oppervlakte van 200 m2 is deze brandstore meer dan een winkel, het is een belevenis op zich.

De consument kan hier alles te weten komen omtrent technologie: van conceptuele ideeën tot gedetailleerde informatie over een specifiek product. Alle technologische informatie wordt gepresenteerd via een videowall. Je ontdekt hier de laatste ontwikkelingen en krijgt advies over hoe je het optimale uit je apparaat haalt. Een juiste beslissing van Dyson om technologie in de spotlights te zetten, het past namelijk helemaal bij het imago van het merk en laat zien dat zij erg inventief zijn. Dyson is zelfs van plan een elektrische auto te ontwikkelen…!

© DYSON
© DYSON