Shameless comfort

We kennen ECCO van schoenen met een hoge mate van comfort en kwaliteit, maar willen er niet graag in gezien worden. De collectie die ECCO in haar nieuwe greyscale winkelconcept W-21 in Amsterdam toont, brengt hier echter verandering in. Shameless comfort noemen ze dat. De experimentele collectie is geselecteerd in samenwerking met designers en alleen in deze winkel te koop. In de W-21 store wil ECCO testen hoe deze collectie aanslaat bij het publiek.

09.02.2017 | ... x bekeken

© ECCO
© ECCO
© ECCO
© ECCO
© ECCO

Liefde voor leer

In de W-21 store test ECCO niet alleen met experimentele ontwerpen, maar ook met innovatieve technieken zoals een 3D voetscan en customization. Daarnaast is het schermgebruik in de winkel heel goed gedaan. Op indrukwekkende schermen zie je mooie stijlvolle merkcontent voorbij komen, die past in de sfeer en stijl van de greyscale winkel. De naam W-21 is overigens een verwijzing naar het adres: Wolvenstraat 21 te Amsterdam.

Gerenommeerd lederproducent
Naast schoenproducent is ECCO een wereldwijd gerenommeerd lederproducent dat hoogwaardige lederkwaliteiten ontwikkeld voor een aantal iconische ontwerpers en merken. Het hoofdkwartier van ECCO Leather is zelfs gevestigd in Nederland, namelijk Dongen. Niet voor niets speelt leer een belangrijke rol in de nieuwe conceptstore. ECCO wil de liefde voor leer overbrengen naar het publiek en ervoor zorgen dat je weer verliefd wordt op leer.

© ECCO
© ECCO
© ECCO
© ECCO
© ECCO