Het beste van online en offline shoppen

De succesvolle online beautystore Fabled van het magazine Marie Claire heeft een fysieke winkel in Londen waar het beste van online en offline winkelen samenkomt. Je mag er alle producten uitproberen, terwijl je via touchscreens redactionele content van Marie Claire over de producten en merken kunt lezen. Is jouw favoriete product niet beschikbaar in de winkel? Dan bestel je het instore via Fabled’s website. Het product wordt binnen 1 uur bij je thuisbezorgd.

03.10.2016 | ... x bekeken

Fabled
Fabled
Fabled
Fabled
Fabled

Speciaal geselecteerd aanbod

In de flagshipstore vind je een speciaal geselecteerd aanbod van beauty- en wellnessproducten, waaronder ook niche en nieuwe merken. Bovendien is er een afdeling met producten die de beautyredacteuren van Marie Claire aanbevelen: de Fabled Edits. Het is gebaseerd op het editorialconcept van het magazine.

Vele traditionele elementen van beautywinkels zijn weggelaten in de flagshipstore. Zo heeft het personeel iPads met een mobiel betalingssysteem. Je kunt dus kiezen waar en wanneer je betaalt. Via schermen leer je van de beauty-experts van Marie Claire alles over de nieuwste trends en technieken.

Fabled
Fabled
Fabled
Fabled
Fabled