Uiteten en gamen tegelijkertijd

Fastfoodketen Fairwood heeft Fairwoord eSports geopend, het eerste restaurant- en entertainmentconcept van Hong Kong. In dit restaurant kun je dineren en gamen tegelijkertijd. De ruimte heeft zes verschillende zones waar je terecht kunt voor diverse gerechten, een bar met lokaal ambachtelijk bier, een eSports-ruimte waar gamers tegen elkaar kunnen strijden en een hoofdpodium om eSports-evenementen te volgen. In het restaurant zijn honderd zitplaatsen beschikbaar.

29.07.2019 | ... x bekeken

© Fairwood
© Fairwood
© Fairwood
© Fairwood

Vijfentwintig verschillende spelcomputers

Je hebt keuze uit vijfentwintig verschillende spelcomputers, waarop je andere spelers online uit kunt dagen terwijl je eet. Je hebt ook de mogelijkheid om in een streamingsgebied jouw game te livestreamen, waardoor andere gamers meekijken tijdens jouw spel. Het restaurant is geopend van 07.30 uur tot 21.00 uur en biedt diverse gerechten aan. Je kunt de maaltijden bestellen via een zelfbedieningskiosk, in het eetgedeelte of met behulp van de onlinebestelservice in het eSportsgedeelte. Fairwood eSports is te vinden in het winkelcentrum E-Max, dit is een winkelcentrum die de ontwikkeling van eSports stimuleert.

De ontwikkeling van eSports wordt steeds groter en populairder. Het is dan ook niet gek dat steeds meer bedrijven op deze ontwikkeling inspelen om de ‘gamer’ doelgroep aan zich te kunnen binden. Met name onder jongeren zijn eSports populair. Bijna 70% van generatie Z komt in aanraking met eSports en gaming. Zij bekijken vaak livestreams en bezoeken eSports-evenementen. Fairwood heeft met dit winkelconcept een omgeving gecreëerd die perfect aansluit bij wat de jongere doelgroep wil.