Online receptenplatform komt tot leven

In 2017 lanceerde de Zwitserse supermarktketen Coop haar online receptenplatform Fooby. Vanwege het grote succes en de vele fans (‘foobies’) heeft Fooby nu een fysieke foodmarket gekregen in het sfeervolle Kursaal Theater in Lausanne (Zwitserland). Waar je op het platform terecht kan voor inspiratie, recepten en blogs, kan je in de foodmarket de recepten van Fooby met al je zintuigen ervaren. De conceptstore van twee verdiepingen focust zich op beleving en de ambacht van duurzame, regionale producten.

05.04.2019 | ... x bekeken

© Fooby
© Fooby
© Fooby
© Fooby
© Fooby

Beleving en inspiratie

In de Fooby foodmarkt draait het om beleving en inspiratie voor de echte culinaire liefhebber. Zo wordt je geur geprikkeld doordat ter plekke populaire Fooby recepten vers bereid worden door echte chefs. Natuurlijk mag je ook volop proeven. In de foodmarket vind je ook een sapbar, koffiebar en eethoek.

Lokale en duurzame producten staan centraal bij Fooby, 70% van het assortiment is duurzaam met een voorkeur voor regionale leveranciers (20%) en biologische producten. Ook vind je er producten van het eigen Fooby huismerk zoals koffie, fruitsap en jam. Naast voeding verkopen ze ook non-food producten zoals keukenartikelen en kookboeken.

Fooby wil haar klanten in de toekomst een extra ervaring meegeven door workshops en demonstraties te organiseren in de gerestaureerde theaterzaal.

© Fooby
© Fooby
© Fooby
© Fooby