Kleur als thema

For the love of is een conceptstore in Rotterdam met een heel duidelijk concept: kleur. Alle producten die je er kunt kopen zijn in één kleur. En elke drie maanden verandert die kleur. Het assortiment is heel breed en daardoor de prijsklassen ook. Het varieert van een flesje limonade van € 2,50 tot een glazenset van € 496. Allemaal in dezelfde kleur. Op dit moment is de winkel rose gekleurd en daarna is de kleur wit aan de beurt. Binnenkort gaat ook de webshop van For the love of open.

23.01.2017 | ... x bekeken

© For the love of
© For the love of
© For the love of
© For the love of

Kwaliteit en duurzaamheid

Het interieur van de winkel is heel neutraal (wit, eikenhout en beton), zodat de producten ook werkelijk het kleurconcept van de winkel bepalen. Het assortiment is een mix van bekende en minder bekende merken, maar bij alle merken staat kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. En dit sluit mooi aan bij de visie van For the love of.

Geïnspireerd door Pinterest
Oprichter Michelle Bours kwam op het idee door Pinterest, waar veel mensen met kleurthema’s werken voor zowel kunst als eten, kleding, bloemen, etcetera. Het leek haar leuk als dit allemaal op één plek tegelijk te koop zou zijn. Michelle denkt al verder over alles wat binnen dit concept te doen en ontdekken is, zoals kleurthema filmavonden, lunchen in één kleur, workshops.

© For the love of
© For the love of