Foodcourt vol Scandinavische lekkernijen

Grand Central Terminal, één van de grootste openbare ruimtes in Amerika, is een prachtige nieuwe foodcourt rijker. In de Great Northern Food Hall vind je heerlijke op de Scandinavische keuken geïnspireerde gerechten en seizoensgebonden menu’s die zijn samengesteld met de beste producten uit de regio New York. Een bestemming voor zowel foodies als drukke New Yorkers. Een plek om een gezonde snelle hap te pakken of om tot rust te komen in een informele Scandinavische setting.

14.03.2017 | ... x bekeken

© Great Northern Food Hall
© Great Northern Food Hall
© Great Northern Food Hall
© Great Northern Food Hall
© Great Northern Food Hall

Seizoensgebonden ingrediënten

De Great Northern Food Hall werkt samen met boeren en producenten in de regio New York en kookt dan ook met verse seizoensgebonden ingrediënten. Je kunt er dagelijks terecht voor ontbijt, lunch en diner.

Acht paviljoens
De Great Northern Food Hall telt acht paviljoens die gespecialiseerd zijn in verschillende gerechten en drankjes. Open Rye laat New Yorkers kennismaken met smørrebrød, Grain Bar biedt pap in zowel zoete als hartige varianten en Meyers Bageri ambachtelijk gebakken biologische broden en zoete taartjes.
Bij Brownsville Roasters kun je terecht voor een lekker kopje vers gebrande koffie. En omdat ook de koffieboon een seizoensgebonden product is, verandert de menukaart het hele jaar door.
Almanak is het vegetarische paviljoen waar je kunt genieten van lichte en gezonde gerechten zoals smoothies, salades en soepen. Ga naar Danish Dog voor traditionele Deense hotdogs en naar The Bar voor Nordic inspired cocktails, goede wijnen en ambachtelijke bieren. En de Great Northern Deli kun je een gezonde snelle hap variërend van heerlijke broodjes en verse pasteitjes meenemen wij u onze seizoensgebonden geïnspireerd, handtekening items die makkelijk mee te nemen, vers gebakken op het terrein om een ​​breed scala aan lekkere broodjes en lichte salades zijn bereid de hele dag lang.
Bij Great Northern Deli u lekkernijen en cadeau-artikelen uit de regio New York en de Scandinavische landen, zoals de leeftijd van azijn, sausen, kookboeken, chocolade, thee en de zelf gebrande koffie uit Brownsville Roasters.

© Great Northern Food Hall
© Great Northern Food Hall
© Great Northern Food Hall
© Great Northern Food Hall
© Great Northern Food Hall