Miniwarenhuis vol Deens woondesign

Het Deense woonmerk HAY staat bekend om haar frisse, eenvoudige ontwerpen voor meubels en woonaccessoires. In een prachtig gebouw op de Spuistraat in Amsterdam heeft HAY haar eerste brandstore in Nederland geopend: HAY house. In het twee-etage tellende miniwarenhuis vind je een brede collectie aan meubels, kleden, accessoires en verlichting die inspirerend zijn opgesteld in echte zithoeken. Wederom een goed voorbeeld van de ‘verdenemarkisering’ in het Nederlandse retaillandschap.

17.10.2016 | ... x bekeken

HAY
HAY
HAY
HAY
HAY

High shopping pleasure

De winkel heeft een prachtige houten visgraatvloer en veel natuurlijk lichtinval door de hoge ramen. Er zijn meerdere zithoeken gecreëerd waar je inspiratie op kunt doen.

HAY Mini Market
Meubelen koop je maar om de zoveel jaren. Maar af en toe wil je je interieur een nieuwe look geven. Met trendy accessoires lukt dat in een handomdraai. En met een beperkt budget. Die filosofie betekende de start van de HAY Mini Market, letterlijk een kleine marktplaats voor HAY-accessoires. Je ontdekt er een mix van voornamelijk eigen creaties aangevuld met een uitzonderlijke selectie van producten met een high shopping pleasure. Accessoires die een perfecte aanvulling zijn op de betaalbare designmeubelen van HAY.

Duurzaam & innovatief design
HAY staat voor duurzaam, innovatief design tegen betaalbare prijzen. De collectie bestaat uit meubels, licht en accessoires. HAY werkt samen met zowel gerenommeerde als nieuwe talentvolle internationale ontwerpers. Het designmerk uit Kopenhagen is in snel tempo de wereld aan het veroveren.

HAY
HAY
HAY
HAY
HAY