Stadswinkelconcept voor inspiratie en advies

Planning Studio is het nieuwe stadswinkelconcept dat IKEA heeft geopend in Londen, speciaal voor het inrichten van slaapkamers en keukens. De 400 m2 grote winkel wordt bemand door adviseurs in plaats van verkopers, want het doel is om klanten deskundig en persoonlijk advies te geven, voordat ze hun definitieve aankoop online doen. Planning Studio fungeert als een informatieve schakel tussen online en offline.

24.10.2018 | ... x bekeken

© IKEA
© IKEA
© IKEA
© IKEA

Optimale indeling van je slaapkamer of keuken in 3D

IKEA heeft het nieuwe winkelformat bedacht omdat de helft van de stadsbewoners geen auto heeft en daardoor is het voor hen lastig om een grote IKEA buiten de stad te bezoeken. Ook is Planning Studio minder overweldigend dan een reguliere IKEA en daardoor de perfecte plek voor persoonlijk advies. Je maakt online een afspraak en gaat vervolgens met een deskundige adviseur aan de slag om in 3D je slaapkamer of keuken optimaal in te delen. Ben je helemaal tevreden, dan bestel je in de winkel alles online en wordt je bestelling via de grote IKEA in jouw buurt bij je thuisbezorgd.

Planning Studio is 7 dagen per week geopend en biedt ook services voor het in elkaar zetten, installeren en financieren van je nieuwe slaapkamer of keuken.

© IKEA
© IKEA