Brand experience store

Intersect by Lexus is een ontmoetingsplek in Tokyo waar je het merk Lexus kunt beleven zonder achter het stuur plaats te nemen. Een plek waar je de ultieme Lexus lifestyle ervaart door design, kunst, fashion, cultuur, film, muziek en technologie. In deze brand experience store staat niet alleen het merk centraal, maar juist ook het Japanse vakmanschap dat bij Lexus hoog in het vaandel staat.

15.05.2017 | ... x bekeken

© Lexus
© Lexus
© Lexus
© Lexus
© Lexus

Omotenashi in optima forma

Intersect by Lexus is gevestigd in de karakteristieke wijk Aoyama in Tokyo. Het is een ruimte waar buurtgenoten meer dan welkom zijn tussen werk en vrije tijd. Ook als je geen Lexus-rijder bent. De kunstwerken die je er ziet en het interieur van Intersect zijn van dezelfde kunstenaars die ook bepaalde onderdelen voor de nieuwe Lexus LS maken.

Je vindt er ook lifestyle items van luxe affiliated brands die speciaal voor Lexus zijn gemaakt, zoals schoenen, portemonnees en tassen. En er is zelfs een luxe restaurant waar je kunt lunchen of dineren. En dit alles ondersteund met prachtige filmpjes van de makers. Omotenashi –Japanse gastvrijheid – in optima forma.

© Lexus
© Lexus
© Lexus
© Lexus