Digitale showroom

Autodealer Rockar heeft in Westfield Stratford City (de grootste shopping mall van Europa) een digitale Jaguar Land Rover showroom geopend waarin de klant volledig centraal staat. De winkel is ingericht in vier zones, afgestemd op de verschillende fases van de customer journey. Rockar angels (productexperts) begeleiden de klant door het digitale aankoopproces, zonder enige druk uit te oefenen. Het concept straalt de luxe uit die past bij Jaguar en Land Rover en biedt ook het bijbehorende serviceniveau.

17.11.2016 | ... x bekeken

Rockar
Rockar
Rockar
Rockar
Rockar

Doorbreken traditionele aankoopwijze

Rockar introduceerde in 2015 ’s werelds eerste digitale automotive retailervaring met een digitale Hyundai showroom en doorbrak hiermee de traditionele aankoopwijze. Nu neemt de autodealer deze stap ook voor Jaguar Land Rover. De showroom is voorzien van 40 digitale schermen met verschillende functies: inspireren, informeren, configureren en aankopen.

De dynamische etalage met constant veranderende inspiratiebeelden trekt de aandacht van voorbijgangers. Eenmaal binnen leer je alles over de Jaguar en Land Rover modellen en kun je met de car configurator jouw ideale auto samenstellen. Je kunt in de showroom met instore technologie zelfs de waarde van je inruilauto vaststellen en de financiering van je nieuwe auto regelen. Natuurlijk kun je je aankoop ook thuis voltooien.

Rockar wil met de digitale showroom een nieuwe automotive retailbeleving creëren en reageert hiermee op het veranderende aankoopgedrag en de behoefte van de klant in het digitale tijdperk waarin we leven.

Rockar
Adrian Brooks/Imagewise
Rockar
Rockar