Josh V, een kledinglabel dat jarenlang uitsluitend online opereerde, heeft haar eerste fysieke brandstore in Laren geopend na sterke vraag van klanten die graag een fysieke winkel wilden.

28.05.2024 | ... x bekeken

© Josh V
© Josh V

Champagne showers

Het storeconcept versterkt de missie ‘Making women look & feel spectacular’. De vrouwelijke ronde vormen, moderne texturen en tijdloze kleuren zoals beige en goud, symboliseren female empowerment en het mixen & matchen van Josh V-items. Waarmee ze zichzelf helemaal neerzetten als een loveable brand.

De winkel straalt luxe uit in een huiselijke sfeer, wat een community-gevoel creëert en de merkidentiteit perfect weergeeft. In de paskamers zijn ‘Press for Power-buttons’ bij de spiegels te vinden. Wanneer je de knop indrukt, hoor je verschillende empowering complimenten. Meteen een kleine knipoog naar de positieve reacties die je krijgt bij het dragen van de Josh V-kleding.

Achter in de store bevindt zich een atelier waar gekochte items gepersonaliseerd kunnen worden door je initialen erop te borduren, wat aansluit op de trend van perfect personalisation. Ook is er gedacht aan partners die meekomen: er zijn comfortabele zitplekken en een koffiecorner met goede koffie of zelfs champagne.

Cheers! 😉

© Josh V
© Josh V
© Josh V
© Josh V