Betoverende wereld van speelgoed

JouJou laat de wildste fantasieën van kinderen werkelijkheid worden. Zo heeft deze retailer in The Grand America Hotel in Salt Lake City een winkel gecreëerd waar kinderen, maar ook volwassen kunnen ontsnappen aan de dagelijkse realiteit. Zodra je de drempel overstapt betreed je een wereld met draken, feeën, robots en griezelige monsters.

26.06.2015 | ... x bekeken

JouJou
JouJou
JouJou
JouJou
JouJou

Unieke speelgoedwinkel

Het assortiment van JouJou bestaat onder andere uit educatieve spellen, klassieke spellen en boeken, pluche speelgoed en kleding. Zelf zeggen ze over het assortiment dat je het zo gek niet kan bedenken, of het is verkrijgbaar bij JouJou.

Verder heeft JouJou verschillende attracties wat het concept uniek maakt ten opzichte van andere speelgoedwinkels. Het decort spreekt tot de verbeelding, er zijn originele raamdisplays, een digitaal monster en een snoephoek. Maar wat de winkel voor kinderen een geweldige ervaring maakt is dat ze er zelf een robot kunnen bouwen, kunnen spelen met digitale monsters of kunnen wegdromen bij een avontuurlijk verhaal. Dit maakt het dat JouJou een concept is dat je niet zomaar vergeet.

JouJou
JouJou
JouJou
JouJou