Hightech pop-up store

Junping is een Chinees beautymerk gericht op huidverzorging op maat. Natuur, technologie en effectiviteit zijn waarden die centraal staan bij het merk en de producten. Om de klant inzicht te geven in de achtergrond van de producten en hoe ze worden gemaakt is het Junping Lab geopend. Dit is een experimentele pop-up store onder andere gevestigd op de Jiading Campus van de Tongji Universiteit, waar met name wetenschap centraal staat.

03.05.2019 | ... x bekeken

Spiegels detecteren huidproblemen

De locatie van de pop-up is strategisch gekozen omdat Junping vooral jonge vrouwen met een wetenschapsachtergrond naar de pop-up toe willen trekken. Het beautymerk richt zich op een publiek dat al een positieve relatie heeft met wetenschap en technologie en probeert met het lab op de campus een band te creëren.

De pop-up, gevestigd in een container van twaalf meter breed, ziet eruit als een laboratorium en is een echte eyecatcher. De container wordt steeds naar een andere plek in het land gebracht. Bij het ontwerp, gemaakt door XU Studio, is rekening gehouden met materialen en licht. Het centrale element is een balk met drie magische spiegels, waarmee bezoekers huidproblemen kunnen detecteren en persoonlijke productaanbevelingen krijgen. De bezoeker krijgt inzicht in de precieze formulering van de producten.