Shoppen, interieuradvies en workshops

In het KARWEI-huis, de pop-up store van KARWEI in De 9 Straatjes van Amsterdam, komen dé interieurtrends en stylingideeën van dit najaar tot leven in zeven verschillende kamers. Alles wat je ziet kun je direct in het huis kopen of via een bestelzuil bestellen. Ook kun je in het KARWEI-huis terecht voor gratis interieuradvies van KARWEI-stylistes of meedoen met één van de gratis workshops. Deze pop-up store is inmiddels gesloten.

19.10.2018 | ... x bekeken

Brand experience store én contentcreatiestudio

In de pop-up store wil KARWEI laten zien dat de dhz-er dé plek is om wooninspiratie op te doen en dat KARWEI als geen ander weet wat de trends op woongebied zijn. Naast brand experience store heeft het huis nog een functie. Het wordt namelijk ook gebruikt als contentcreatiestudio waar dagelijks live content wordt geproduceerd, zoals Instagram Stories en onlinevideo’s voor Instagram TV (IGTV). In het huis is een studio gebouwd waar de crew content filmt, edit en direct online plaatst.

Influencers

In het KARWEI-huis vindt samenwerking plaats met influencers. Zes weken lang krijgt de logeerkamer een wekelijkse make-over, bedacht en uitgevoerd door een zes bekende influencers. Dit hele proces, van inspiratie opdoen tot en met shoppen en inrichten, wordt natuurlijk ook weer gedeeld via de online kanalen van KARWEI. Zo wil KARWEI iedereen helpen en inspireren bij het realiseren van zijn of haar woonwensen.