Alles draait om creativiteit

De LEGO Store in Kopenhagen bruist van de creativiteit. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een levensgrote draak, een enorme mozaïekmuur en vrolijke LEGO-figuren; allemaal gebouwd met de wereldberoemde gekleurde blokjes. In deze flagshipstore vind je alle nieuwste LEGO-series, exclusieve sets, collectors items en natuurlijk populaire klassiekers. Er is veel ruimte om te spelen en zelf te bouwen. De kleinste bouwsteenfans kunnen zich uitleven in de vrolijke DUPLO-hoek.

27.09.2016 | ... x bekeken

LEGO
LEGO
LEGO
LEGO
LEGO

Pick & mix wall

Zowel jonge als volwassen LEGO-fans genieten volop in de grote flagshipstore. De nieuwste LEGO-creaties staan opgebouwd in glazen vitrines op kinderooghoogte. Naast de enorme keuze aan complete bouwpakketten vind je in The LEGO Store ook een grote pick & mix wall waar je stukjes die je kwijt bent of nodig hebt voor je eigen creatie kunt kiezen op kleur en vorm. Er is veel LEGO-merchandise zoals een taartvorm en ijsklontjesmaker in vorm van een LEGO-poppetje, sleutelhangers met minifigures en vrolijke drinkbekers.

Een interactief videoscherm brengt een LEGO-set tot leven met 3D-techniek als je de doos voor de camera houdt. Ook is er veel aandacht voor de geschiedenis van het wereldberoemde speelgoed uit Denemarken. Bij binnenkomst zie je de ontwikkeling van het allereerste logo in 1934 tot het logo zoals wij dat vandaag kennen. En een miniatuur-versie van Nyhavn, de haven van de Deense hoofdstad, is tot in detail gebouwd van LEGO-blokjes.

LEGO
LEGO
LEGO
LEGO
LEGO