Gezond fastfoodconcept

Naturally fast food keten Leon heeft haar eerste Nederlandse restaurant geopend op Schiphol Plaza. Het Britse foodconcept biedt tegen een betaalbare prijs lekkere en gezonde maaltijden, zoals de Superfood Salad, Fish Finger Wrap en Moroccan Meatball Hotbox. Alle gerechten zijn samengesteld uit lokale producten. Een groot deel van de maaltijden, snacks en dranks is zelfs glutenvrij en je kunt er ook terecht voor een (h)eerlijk kopje biologische koffie.

12.09.2016 | ... x bekeken

Leon
Leon
Leon
Leon
Leon

Slimme locatiekeuze

Op dit moment heeft Leon 37 restaurants in de UK. Schiphol is de eerste locatie op het vasteland van Europa en de opening van een tweede restaurant op de luchthaven (achter de douane) staat begin 2017 op de planning. Slimme locatiekeuze met de enorme traffic van 13 miljoen mensen per jaar. Dit geeft de gezonde fastfoodketen direct een hoge visibility bij een internationaal publiek.

Eerlijk eten
Leon biedt in Nederland niet alleen hetzelfde menu als in het Verenigd Koninkrijk, maar ook hetzelfde zorgvuldige beleid ten aanzien van herkomst van de producten. Voor de samenstelling van de gerechten worden alleen Nederlandse producten gebruikt – met uitzondering van de Spaanse chorizo. Bij de keuze voor vlees wordt gelet op het welzijn van de dieren en ook wordt uitsluitend gebruik gemaakt van scharreleieren en biologische melk. Leon is altijd al een voorvechter geweest van voedsel zonder toevoegingen en plaatste als eerste fastfoodbedrijf symbolen voor voedingswaardes op haar menu’s.

Leon
Leon
Leon
Leon
Leon