Mooiste herenmodezaak van Amsterdam

Door een gezamenlijke passie voor kleding, accessoires en ondernemen ontstond voor de broers Alain en Matthieu het idee om samen een modezaak op te richten. Les Deux Frères is hiervan het resultaat. Les Deux Frères, dat inmiddels bestaat uit twee winkels, is niet te bestempelen als standaard modezaak. Zo kan het gezien worden als één van de mooiste herenmodezaken van Amsterdam.

21.07.2015 | ... x bekeken

Les Deux Frères
Les Deux Frères
Les Deux Frères
Les Deux Frères
Les Deux Frères

Les Deux Frères is er voor gemak

Sinds de prille start van Les Deux Frères, vrij vertaald ‘de twee broers’, zijn Alain en Matthieu nauw betrokken bij alles wat met de modezaak te maken heeft. Zo zijn de twee heren de afgelopen twee jaar onder andere de wereld rondgereisd om met eigen handen een uitgebreide collectie samen te stellen. Buiten een betaalbare kwaliteitscollectie is er ook gedacht aan beleving. Zo is het bezoek aan Les Deux Frères er één om niet zomaar te vergeten. Een goede bak koffie, gastvrijheid en persoonlijke tijd is er vanzelfsprekend. Zo voelen ook mannen die niet zo van shoppen houden zich bij Les Deux Frères op hun gemak.

Op dit moment is Les Deux Frères gevestigd op twee locaties in hartje Amsterdam, en wordt er hard gewerkt aan een nieuwe sfeervolle winkel in Haarlem. Net als de andere filialen wordt je hier ontvangen als gast in plaats van klant.

Les Deux Frères
Les Deux Frères
Les Deux Frères
Les Deux Frères
Les Deux Frères