Persoonlijke lingeriestyling

70% procent van de vrouwen in Nederland draagt een verkeerde bh-maat, omdat ze niet wéten wat hun bh-maat is. Lincherie speelt hier op in met haar Styling Center, waar je terecht kunt voor een persoonlijke lingeriestylingsessie waarbij gebruik wordt gemaakt van een 3D-passpiegel. Een styliste geeft je deskundig advies en maakt direct een online account en personal shop voor je aan. Er is geen fysieke stock aanwezig, bestellen kan alleen online. Mooi voorbeeld van de functie van een fysieke retailomgeving in combinatie met een succesvolle online shop.

07.11.2016 | ... x bekeken

Lincherie
Lincherie
Lincherie
Lincherie
Lincherie

Online account met personal shop

Lincherie heeft meer dan 35 winkels in Nederland, maar merkt ook dat meer en meer vrouwen hun lingerie online kopen. Een trend waar Lincherie vol op wil inzetten. Voor deze vrouwen is het Lincherie Styling Center gecreëerd waar het beste van twee werelden samenkomt: de unieke paskamerservice met 3D-scan en persoonlijk advies, gecombineerd met het gemak van online shoppen: het meest uitgebreide assortiment en gratis verzending en retournering.

Tijdens de unieke paskamersessie (met dimlicht!) maakt een 3D-passpiegel binnen een minuut 140 metingen van je bovenlichaam. Die gegevens worden omgezet in de enige juiste BH-maat. Deze gegevens worden door de styliste direct gekoppeld aan je online account en personal shop. Vervolgens bekijk je in de loungeruimte via een tablet het uitgebreide assortiment bh’s van bekende lingeriemerken als Prima Donna, Aubade en Marie Jo. Van alle modellen, stijlen en maten zijn in de winkel pasbeha’s beschikbaar, zodat je de kleuren en materialen kunt zien én voelen, maar er is verder geen voorraad aanwezig. De daadwerkelijke aankoop doe je online, in de winkel op de tablet of thuis. Na bestelling ligt je aankoop 48 uur later in de brievenbus.

En herhaalaankopen doen is heel laagdrempelig, want je online account met personal shop wordt steeds geupdate met de nieuwste collectie die passen bij jouw lichaam, stijl en voorkeur. Je hebt met één klik een perfect passende bh op je deurmat.

Lincherie
Lincherie
Lincherie
Lincherie
Lincherie