Urban nature

Moose in the City heeft haar Antwerpse conceptstore volledig aangepast op de nieuwe strategie. Het merk bestaat als sinds 2011 en biedt op Scandinavië geïnspireerde fashion en design. Met het nieuwe concept geeft Moose in the City antwoord op de groeiende vraag aan duurzame producten. De winkel mixt het gevoel van de stad met natuurlijke materialen, je vindt er tal van duurzame merken en Moose legt ook nog eens precies uit door wie, waar en hoe de producten zijn gemaakt.

10.05.2021 | ... x bekeken

© Moose in the City
© Moose in the City
© Moose in the City
© Moose in the City

For a conscious lifestyle

De herpositionering van Moose in the City voelt als een logische. Het merk voerde altijd al veel duurzame producten. Met de komst van de nieuwe strategie is dit alleen maar versterkt. Het is mogelijk om producten te huren en je vindt tweedehands en ‘upcycled’ producten, die gered zijn van de vuilnisbak. Deze duurzame oplossingen vind je gemakkelijk terug in de winkel via speciale labels. Je kunt bij Moose ook online bestellingen doen. Deze worden in Antwerpen nog dezelfde dag bezorgd via, gewoon met de fiets. In de toekomst wordt het ook mogelijk om als klant tweedehands producten te verkopen bij Moose.

Winkelbeleving
Moose heeft ook elementen toegevoegd die zorgen voor een betere winkelbeleving. Zo kun je beautyproducten uitproberen bij een speciale wastafel, zijn er digitale schermen met eigen content en kun je je duurzame drinkfles bijvullen met plat of bruisend water.

© Moose in the City
© Moose in the City
© Moose in the City