Een complete basketbalervaring

NBA vertaalt haar succesvolle online store naar een prachtige flagshipstore in hartje New York. De ruim 2.300 m2 grote winkel vertelt de unieke geschiedenis van de NBA en WNBA. Op grote interactieve schermen zijn highlights, top 10’s en live wedstrijden te zien en met diverse games stel je je basketbalskills op de proef. Bekijk de nieuwste basketbalschoenen van Nike, Adidas en Under Armour op de 12 meter lange footwear wall en laat je eigen basketbalshirt maken in de customization-hoek.

04.07.2016 | ... x bekeken

Een thuis voor basketbalfans

De winkel aan Fifth Avenue is niet te missen door de opvallende ingang met een LED-structuur van 7 bij 10 meter in de vorm van een basketbalnet. Op de begane grond is een video wall van bijna 40 m2 die vanaf de straat zichtbaar is. Hierop worden statistieken, achtergronden, het laatste basketbalnieuws en live wedstrijden getoond, zelfs buiten de openingstijden.

Een andere leuke feature is de muur met levensgrote foto’s van NBA-spelers waarmee je als fan je eigen lengte kunt vergelijken. Ook kun je de grootte van je hand meten op 12 basketballen die uit de muur steken met daarop handafdrukken van NBA-sterren als Stephen Curry en Kevin Durant.

De winkel geeft de kans om alle NBA-producten op één locatie te showen: van schoenen tot jerseys, van petjes tot onesies; voor kinderen en tieners, mannen en vrouwen. Voor alle 30 NBA-teams is een hoek ingericht waar de teamkleding verkrijgbaar is. Ook vind je er speciale items die door verschillende NBA-legends gesigneerd zijn. Een complete basketbalervaring, waar alle basketbalfans zich thuis zullen voelen.

De flagshipstore op Manhattan is de eerste NBA-store in Amerika.