Maker's Experience

Innovatie staat hoog in het vaandel bij Nike en dat zien we ook in de nieuwste Nike By You Studio in New York. Tijdens deze Makers’ Experience beleef je de toekomst van personalisatie. In een 1:1 sessie creëer je samen met een design consultant jouw unieke Nike Presto X schoenen door middel van revolutionaire ontwerptools. Zodra je jouw definitieve ontwerp hebt gekozen, worden jouw sneakers ter plekke in elkaar gezet. Binnen een uur loop je naar buiten met een uniek paar.

23.11.2017 | ... x bekeken

© NIKE
© NIKE
© NIKE
© NIKE
© NIKE

De toekomst van personalisatie

De Nike Makers’ Experience is invite only en vooralsnog alleen toegankelijk voor Nike vrienden en een selectie Nike+ leden. Ben je een van de happy few, hoe werkt het dan?

Stap 1. Maak een afspraak
Download de Nike app om kans te maken op een exlusieve uitnodiging. Nadat je een uitnodiging hebt ontvangen in de Nike app, krijg je een mailtje waarmee je binnen 24 uur je afspraak kunt bevestigen.

Stap 2. Ontmoet een design consultant
Ontwerp jouw persoonlijke Presto X tijdens een 1:1 afspraak in de Nike By You Studio. Met revolutionaire ontwerptools zoals dynamische object tracking- en projectiesystemen creëer je unieke patronen.

Stap 3. Instant Gratification
Verlaat the Nike By You Studio binnen een uur met jouw persoonlijke Presto X schoenen en een grote glimlach op je gezicht.

© NIKE
© NIKE