Nike's innovatieve sporttempel in hartje New York

Nike’s nieuwste winkel in SoHo helpt het sportmerk haar belofte van personalized performance te realiseren en creëert een naadloze link tussen Nike’s digitale en fysieke platforms. In exclusieve trial zones word je omgeven door digitale technologie en instore experts. Of je nu traint voor een marathon, je driepunter oefent of drilt in de instore trainingsruimte, Nike SoHo helpt je je sportieve prestaties te verbeteren. Het beste van Nike’s producten, services en merkbeleving onder één dak.

14.11.2016 | ... x bekeken

Nike
Nike
Nike
Nike
Nike

Winkel creëert naadloze link tussen Nike’s digitale en fysieke platforms

In de winkel vind je Nike’s nieuwste en meest innovatieve producten, instore exclusives, alle iconische Jordan basketbalschoenen, geweldige trial zones, de Nike by NYC instant personalization studio en speciale collecties die zijn gemaakt in samenwerking met lokale ontwerpers.

The Lounge
In The Lounge – de damesboutique in de Nike SoHo winkel – zijn de paskamers twee keer zo ruim zijn als in standaard Nike paskamers. Je kunt gebruik maken van de Nike+ 1:1 services voor het vinden van jouw perfecte sportbeha of het korter maken van je sportbroek. De verlichting in de paskamers is geheel aan te passen om de setting van een yogastudio of avondhardloopsessie na te bootsen en betalen kan ter plekke via een digitaal kassasysteem.

Nike+ Basketball Trial Zone
Op de vijfde verdieping is een half court basketbalveld met verstelbare basket en 7 meter hoge plafond. Je kunt hier een balletje gooien, basketbalschoenen testen en je persoonlijke skills oefenen met een instore certified atleet. Daarbij word je omgeven door enorme high definition schermen met beelden en geluiden van iconische New Yorkse basketbalvelden.

Nike+ Running Trial Zone
In de Nike+ Running Trial Zone test je hardloopschoenen op een loopband met een grote schermwand voor je met beelden van Central Park of West Side Highway. Hierbij maak je kennis met Nike’s global hardloopcommunity Nike+ Run Club en de Nike Pacers én ontvang je via twee camera’s real-time on-screen terugkoppeling op je hardlooptechniek.

Nike+ Soccer Trial Zone
Op de derde verdieping is een 40 m2 groot kunstgrasveld waar voetballers Nike’s nieuwste voetbalschoenen kunnen testen met 1 op 1 begeleiding van instore certified voetballers die je alles vertellen over de productspecificaties en -voordelen.

Nike SoHo is meer dan een winkel, het is een persoonlijke sportervaring. Een complete sportretailbeleving op een oppervlakte van 5.100 m2 verdeeld over 5 verdiepingen.

Nike
Nike
Nike
Nike
Nike
Nike
Nike