Clubhuis

NikeLab 1948 LDN is een clubhuis van Nike, verborgen onder de spoorwegen van Shoreditch. Een bijzondere locatie voor sneakerfreaks, want er zijn maar twaalf NikeLabs in de wereld. Je vindt er unieke collecties en limited editions die in geen enkele reguliere Nike-store verkrijgbaar zijn. Het interieur bestaat uit gerecycled afval. Displays zijn gemaakt van oude computers en de vloer van versleten sneakers. Altijd al onderdeel willen zijn van Nike’s ontwerpteam? Dat kan. Bij NikeLab 1948 LDN kun je jouw eigen sneakers customizen.

01.06.2018 | ... x bekeken

Personaliseerbaar en nog persoonlijker

Er zijn twee NikeLab Bespoke iD’s in de wereld, waarvan één in NikeLab 1948 LDN. Bij NikeLab Bespoke iD maak je een één-op-één afspraak met een Nike-ontwerper. Je hebt de keuze uit een Air Force 1 High, Air Force 1 Low of Air Max 1 en zeker 400 premium materialen. De ontwerper helpt je bij het vertalen van ideeën, zodat jouw ontwerp tot leven kan worden gebracht. Je krijgt de schetsen mee naar huis. Binnen 6 tot 8 weken zitten de one-of-a-kind sneakers aan je voeten.

Voor het ontwerpen van je eigen sneakers moet je wel diep in de buidel tasten. Er hangt namelijk een prijskaartje van $1.000 aan.

Fotografie door Nike, Millie Cotton en Tom Bunning.