Hybride showroom

De Nissan City Hub in winkelcentrum Velizy 2 in Parijs is een hybride showroom waar elektrisch rijden en technologie centraal staan. Uit onderzoek blijkt dat 60% van de klanten al weet welk model auto zij willen kopen en voor welke prijs, als ze een showroom bezoeken. Nissan speelt hierop in door e-commerce te combineren met een fysieke winkel. Voor de aspecten waarvoor de klant wel naar de showroom wil komen, namelijk persoonlijk advies en een proefrit, kan de klant in de City Hub terecht.

12.04.2019 | ... x bekeken

© Nissan
© Nissan
© Nissan
© Nissan

88 m2 aan schermen en displays

In de Nissan City Hub kun je jouw favoriete model zelf samenstellen in de configuratiezone. Nissan Intelligent Mobility Ambassadors kunnen je hierbij adviseren en vertellen je alles over elektrisch rijden met Nissan en over de verschillende modellen. De 88 vierkante meter aan schermen en displays spelen hierin een belangrijke rol.

Proefrit
Ook kun je bij de City Hub direct een proefrit maken in één van de Nissans die in de parkeergarage van het winkelcentrum klaarstaan. De auto kopen doe je uiteindelijk online, dit kan natuurlijk ook op één van de schermen in de winkel. Je kiest dan of je je nieuwe auto thuis laat bezorgen of bij een dealer naar jouw keuze. Met dit nieuwe showroomconcept biedt Nissan de klant de mogelijkheid het gemak van online te combineren met de voordelen van offline.

© Nissan
© Nissan
© Nissan
© Nissan