3D geprinte oordopjes op maat

Volledig passend binnen de ‘future of retail’ en retailtrends als 3D printing, mobile commerce en mass customization biedt het Amerikaanse bedrijf normal 3D geprinte oordopjes die op maat voor jou worden gemaakt. Je kunt de oordopjes alleen via de app bestellen, of ter plekke in de winkel in New York die tevens dient als hoofdkantoor en werkplaats. Je maakt met je telefoon een paar foto’s van je oren en binnen 48 uur zijn jouw persoonlijke oordopjes klaar.

07.03.2017 | ... x bekeken

© normal
© normal
© normal
© normal
© normal

One size fits none

Zodra je de foto’s van jouw oren hebt geüpload in de app, kies je uit 7 verschillende kleuren voor de oordopjes. Ook kun je de kleur en lengte van het snoer kiezen. De oordopjes worden in de winkel in New York door 3D printers gemaakt. Vervolgens worden ze in de werkplaats bewerkt en in elkaar gezet. Je kunt de gehele assemblage met eigen ogen zien. Het resultaat is perfect passende oordopjes.

Per paar betaal je $200, vele malen goedkoper dan je bij andere aanbieders betaalt en het aankoopproces is veel eenvoudiger. Door het 3D printen combineert normal de lage kosten per eenheid van massaproductie met de flexibiliteit van maatwerk.

© normal
© normal
© normal
© normal
© normal