Stadstuinwinkel en health café

Een plek waar je yogalessen volgt, groene smoothies drinkt, vegan gerechten proeft en groene vingers kweekt. Dat is Oerwoud. Een stadstuinwinkel en health café in de binnenstad van Den Bosch met als ultieme missie: de stad groener en bewuster maken. Zo kun je hier vooral terecht voor planten en alles wat met planten te maken heeft. En heb je geen idee welke plant het best bij jou past? Oerwoud geeft je graag advies, in de winkel of bij jou thuis.

06.08.2018 | ... x bekeken

© Oerwoud
© Oerwoud
© Oerwoud
© Oerwoud
© Oerwoud

Wildplukwandeling in de binnenstad

Zodra je Oerwoud binnenstapt word je omgeven door planten. In deze groene hotspot vind je dan ook alles om jouw stadstuin, balkon of huis om te toveren tot een plantenparadijs. Daarnaast kun je hier terecht voor vintage vazen, potten, meubels en cadeautjes. Geen idee hoe je je net gekochte plant in leven moet houden? Oerwoud geeft verschillende workshops om je hiermee op weg te helpen. Zo kun je je inschrijven voor de cursus ‘Super groene vingers’, ‘Moestuinieren in jouw stadstuin’ of een wildplukwandeling in de binnenstad.

Het plantenasiel
Bij Oerwoud kun je ook terecht wanneer je je plant kwijt wil, bijvoorbeeld omdat je gaat verhuizen of omdat hij iets te groot is geworden voor je kleine stadswoning. Het Oerwoud plantenasiel gaat graag voor je op zoek naar een nieuw baasje en zorgt in de tussentijd dat de plant de best mogelijke verzorging krijgt.

© Oerwoud
© Oerwoud
© Oerwoud
© Oerwoud