Een unieke loopervaring

Op Regent Street in Londen schittert sinds kort de eerste Europese flagshipstore van het Zwitserse sportmerk ‘On’. Deze winkel is meer dan een etalage voor de nieuwste innovaties en producten van het merk; het is een ontmoetingsplek voor hardlopers en outdoorliefhebbers die houden van design en technologie. In de winkel kun je gebruikmaken van allerlei technologische snufjes, die je helpen om de perfecte schoen of outfit te vinden. Of je nu op zoek bent naar snelheid, comfort of stijl, bij On vind je het allemaal.  

26.04.2023 | ... x bekeken

© ON
© ON

De kracht van community building

Het sportmerk On weet hoe je een community bouwt: door klanten en fans samen te brengen rondom hun passie voor hardlopen en outdoor. In hun store in Londen kun je dit zelf ervaren op de benedenverdieping, waar een ‘community-plek’ is gecreëerd. Hier kun je meedoen aan allerlei activiteiten, zoals panels, work-outs en evenementen. Of je kunt samen met andere hardlopers de straten van Londen onveilig maken. Na afloop kun je gezellig napraten bij de pop-upbar aan de muur, waar je hardlooptips en -tricks kunt uitwisselen en nieuwe sportbuddy’s kunt ontmoeten.

De winkel ademt een natuurlijke en organische sfeer, dankzij de groene muur die gemaakt is van beton gegoten in hout, die geïnspireerd is op een boomstam en symbool staat voor de groei en bloei van On Londen’s community. Zo laat On zien hoe je community building tot leven brengt in de fysieke wereld.

 

One size fits none
In de winkel kun je de beste schoenen voor jouw hardloopstijl vinden met behulp van een in de vloer ingebouwde (en dus verborgen) loopanalyse-technologie. Deze technologie vergelijkt jouw loopattributen met een database van meer dan 52.000 runs en koppelt je direct aan schoenen die voor jou het meest geschikt zijn. Je hoeft alleen maar een paar passen te rennen om het te ontdekken; Perfect personalization ten top! Wil je meer weten? Dan kun je een een-op-eensessie boeken om de nieuwste modellen te testen en de collectie te verkennen.

Onvergetelijke winkelervaring

Ook voor een Remarkable retail experience kun je je bij On Londen terecht. Het merk gebruikt innovatieve technologie om een onvergetelijke winkelervaring te creëren; je kunt je laten betoveren door de Magic Wall, een hoge muur die alle modellen en maten van On schoenen bevat, gesorteerd op prestatiekenmerken. Hierna mag je door de grootste in-store collectie bladeren en je favoriete paar kiezen. De wand opent zich dan als bij magie op bijna magische wijze, om je schoenen-match te onthullen. Zo laat On zien hoe je technologie kunt inzetten om de klantbeleving naar een hoger niveau te tillen.

 

© ON
© ON
© ON