De ultieme ontsnapping

In Amsterdam is een nieuwe surrealistische tropische oase geopend. En dat op slechts één metrohalte van het Centraal Station. In de sombere periode waarbij we leefden in lockdowns en isolatie droomde Sarah Mendes – initiatiefnemer van binnenspeeltuin WONDR en Pink Beach ­– van verre stranden en tropische oorden, waar ze graag naar wilde ontsnappen. Vanuit deze gedachte is Pink Beach ontstaan: een een droomwereld in tropische sferen die lange tijd niet toegankelijk was. Pink Beach is ontworpen om gasten het gevoel te geven dat ze even aan de echte wereld zijn ontsnapt.

21.07.2021 | ... x bekeken

© WONDR
© WONDR

Fun-elementen

Pink Beach bevat een compleet roze strandbar die doet denken aan de roze Caribische zandstranden. De Spaanse interieurontwerper Patricia Bustos heeft zich voor de inrichting laten inspireren door Art Deco en het werk van fotograaf Slim Aarons, vanuit de gedachte dat de jongere generaties houden van design en mooie ontwerpen.

Op het zonnige terras kun je genieten van geweldige cocktails en mocktails terwijl je met je voeten in het roze zand zit. Daarnaast kun je een duik maken in het ballenbad en genieten van lekker eten en een glas wijn. Pink Beach is de ideale plek om van het leven te genieten; er is muziek, keuze uit kleurrijke drankjes en lekker eten, zoals een Miami Hot Dog en een Palm Spring Burger. Dit bij elkaar opgeteld maakt van Pink Beach dé nieuwe hotspot om te re-connecten met je vrienden.

© WONDR