Instore experience

Pirch geeft try before you buy een nieuwe dimensie. Alle keuken- en badkamerproducten die je ziet in de winkel in SoHo werken en mag je uitproberen. De koelkast koelt, de oven verhit, de vaatwasser wast en de verschillende kranen en douches zet je aan door op een iPad te swipen. Ook kun je een privéafspraak boeken om zo'n 30 douchekoppen en baden te testen in the washroom (naakt of in badkleding, wat jij wil).

23.06.2016 | ... x bekeken

Pirch
Pirch
Pirch
Pirch
Pirch
Pirch
Pirch

Gemiddeld showroombezoek van twee uur

Pirch verkoopt alleen producten waar je plezier van hebt in je huis, dus geen kasten, vloeren en spatmuurtjes. Hun motto is dan ook live joyfully en dat dragen ze uit in de winkel. Een bezoek aan Pirch start in the Bliss Café bij de ingang van de winkel. Hier krijg je een lekkere cappuccino, glaasje komkommerwater of limonade. Er is ook een kok aanwezig die gedurende de dag ontbijt, lunch en diner bereid; natuurlijk op producten die je ook kunt kopen. En er zijn de hele dag door kookworkshops te volgen.

10.000 m2 vol interactie
Vanuit het café kun je naar de drie afdelingen in de bijna 10.000 m2 grote winkel: keuken, badkamer en outdoor. Alles is interactief, zelfs de motion-sensing wc-brillen gaan open en dicht als je langs loopt (de toiletten zijn gelukkig niet functioneel). Gemiddeld blijven bezoekers zo’n twee uur in de showroom.

Pirch heeft momenteel 9 verkooplocaties in de Verenigde Staten. Deze vestiging in New York is de allergrootste tot nu toe.

Pirch
Pirch
Pirch
Pirch
Pirch