Vijf verdiepingen Primark plezier

In de grootste Primark ter wereld vind je 15.000 m2 vol fashion plezier met onder andere een customization lab, een Disney én Harry Potter afdeling, drie restaurants, relaxzones waar je je telefoon kunt opladen en een beauty salon. Ook biedt Primark een personal shopping service en kun je je oude kleding inleveren voor recycling. Heb je de perfecte outfit gevonden en ben je toe aan nieuw kapsel? Dat kan dan meteen in de barbershop.

11.04.2019 | ... x bekeken

© Primark
© Primark
© Primark
© Primark
© Primark

Alles voor een optimale klantbeleving

In de beautysalon kun je terecht om je nagels, wimpers en wenkbrauwen te laten verzorgen. Er zijn drie unieke eetgelegenheden, waaronder een café in Disney thema met pannekoeken in de vorm van Mickey Mouse. Naast het Disney restaurant is er ook een Harry Potter Hogwarts en Disney kledingafdeling met speciale collecties. Ook zijn er diverse relaxzones in de winkel, waar je even kunt bijkomen van het shoppen en ondertussen je telefoon kunt opladen. In deze flagshipstore kun je terecht voor een complete nieuwe look.

Primark zet met deze flagshipstore in op een optimale klantbeleving. De nieuwe formule sluit goed aan bij de trend ‘retail playground’ waarbij retailers meerdere functies inzetten om de klant langer in de winkel te houden en het bezoek aan de winkel leuker te maken.

© Primark
© Primark
© Primark
© Primark
© Primark
© Primark
© Primark