Unieke sieraden met een verhaal

Reclaimed Jewels is een verhalenverteller. Bijzondere verhalen, over unieke sieraden. Soms omdat ze gedragen zijn, soms vanwege de bijzondere herkomst of een waardevol maakproces. Shopliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de uitgebreide collectie, die tot twee keer zo groot is als bij de gemiddelde juwelier. Van veel sieraden is er maar één exemplaar, waardoor de collectie voortdurend wisselt en een bezoek aan Reclaimed steeds weer verrast.

17.06.2016 | ... x bekeken

Reclaimed Jewels
Reclaimed Jewels
Reclaimed Jewels
Reclaimed Jewels
Reclaimed Jewels

Innovatie in de juweliersbranche

Breken met conventies
Reclaimed Jewels breekt met de conventies in de juweliersbranche. Geen sluizen of gesloten deuren, maar juist een open pui die shopliefhebbers verwelkomt en uitnodigt om het unieke assortiment te ontdekken. De laagdrempeligheid en aantrekkelijke winkelpui heeft een enorme aanzuigkracht op de passanten in de Stationsstraat. Vanuit de straat kijk je de prachtige winkel in, waar geen vitrines of balies te zien zijn, maar sieraden juist de aandacht en ruimte krijgen die ze verdienen. Sieradenliefhebbers kunnen de collectie uitgebreid voelen en de prijs bekijken zonder dat er een verkoper aan te pas hoeft te komen.

Unieke productpresentatie
Reclaimed wil bijzondere sieraden bereikbaar maken voor iedereen. Betaalbare sieraden, die toch echt zilver of goud zijn en allemaal een uniek verhaal met zich meedragen en een unieke presentatie verdienen. Bij Reclaimed worden de sieraden ingedeeld vanuit verschillende stijlen. Er is veel aandacht voor productpresentatie en oog voor detail, dat komt terug in de visual merchandising, waardoor de winkel een aantrekkelijke en geheel ‘eigen’ look&feel heeft gekregen. Almere heeft de primeur met de allereerste pilotstore van Reclaimed. Als deze pilotwinkel een succes is zal het concept snel uitgerold worden naar andere Nederlandse steden.

En dan is er nog iets bijzonders, je kunt sieraden bij Reclaimed ook inruilen, taxeren, verkopen, verpanden of laten repareren. Zo geeft Reclaimed Jewels invulling aan haar belofte: The story continues…

Reclaimed Jewels
Reclaimed Jewels
Reclaimed Jewels
Reclaimed Jewels