Perfecte sneaker

Voor de perfecte Reebok-sneaker ben je bij de flagshipstore in Boston aan het juiste adres. Het is namelijk de enige winkel van Reebok waar je de iconische Classic Leather Shoe kunt customizen. Verder vind je er limited editions en exclusieve sneakers die alleen in Boston verkrijgbaar zijn. Twijfel je over je aankoop, dan kun je de sneakers testen in de winkel of in de naastgelegen fitnessruimte van Reebok. Daarmee geeft het merk betekenis aan ‘het nieuwe Reebok’.

26.02.2018 | ... x bekeken

© Reebok
© Reebok
© Reebok
© Reebok
© Reebok

Customization

Eenmaal in de winkel valt de YourReebok Customization Shop direct in het oog. In deze shop kun je niet alleen de iconische Classic Leather Shoe customizen, maar ook jouw eigen ontwerp binnen een paar minuten laten printen op kleding en accessoires van Reebok.

Look and feel
Voor de look and feel van de winkel heeft Reebok zich laten inspireren door fitnessclubs en werkplaatsen waar producten worden gepersonaliseerd. Het interieur bevat verschillende industriële elementen die goed passen bij het honderd jaar oude pand. Best-in-class retailtechnologie als digitale displays en mobiele systemen voor online bestellingen maken het plaatje van de Reebok-winkel compleet.

Fotografie door Reebok.

© Reebok
© Reebok