Hightech flagshipstore

In San Francisco heeft Rent the Runway, de slimme kledingbibliotheek voor designerkleding, haar flagshipstore geopend met een beauty- en koffiebar, werkplekken en twintig paskamers. De winkel bestaat uit twee verdiepingen en is de grootste vestiging tot nu toe. Er wordt gebruik gemaakt van diverse technologieën zoals een app, digitale prijskaartjes en een self check-out. Alles om de shopping journey van klanten zo prettig, makkelijk en snel mogelijk te maken.

03.06.2019 | 2064 x bekeken

Third place

In de flagshipstore van 775 m2 vind je 3.000 verschillende kledingstukken, een uitgebreide collectie die dagelijks opnieuw wordt samengesteld. Er zijn stylisten aanwezig die je kunnen helpen met jouw perfecte outfit, er is een koffiebar, een eventruimte voor netwerkevents en waar diverse events in de avond worden georganiseerd, co-working plekken en een schoonheidssalon. Het is dus meer dan een winkel, eerder een third place, een plek waar het prettig is om te verblijven en waar verschillende functies aanwezig zijn die het leven van klanten makkelijker maakt.

Over Rent the Runway
Rent the Runway werd in 2009 opgericht als een website waar je dure designerjurken kon huren. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een heuse modeverhuurplatform waar je ook terecht kunt voor casual kleding, zakelijke kleding en accessoires. Met het belangrijkste product van het bedrijf, RTR Reserve, kun je een kledingstuk huren voor vier tot acht dagen met prijzen vanaf 30 dollar per kledingstuk. Met RTR Update betaal je 89 dollar per maand, waarbij je toegang hebt tot maximaal vier kledingstukken per maand. En tot slot kun je met RTR Unlimited voor 159 per maand voor onbeperkte toegang, wat betekent dat je maximaal vier kledingstukken tegelijk krijgt, maar dagelijks een winkel kunt bezoeken en de kleding kunt ruilen.