Interieurwinkel met grand café, bibliotheek en bloemenzaak

Zodra je Roman and Williams Guild binnenloopt waan je je op een hippe dinerparty in een prachtige Franse loft. Het grootste verschil is, alles is te koop. Van de borden waarvan je eet tot de prachtige boeketten die op tafel staan. De winkel in New York is de eerste fysieke plek waar je de designmeubelen van Roman and Williams kunt kopen. Maar met een grand café, eigen bibliotheek en bloemenwinkel, is deze plek veel meer dan alleen een interieurwinkel.

27.06.2018 | ... x bekeken

Food & furniture

Het restaurant La Mercerie Café is geïnspireerd op Parijs en hier kun je op elk moment van de dag terecht voor de lekkerste Franse gerechten. Verder vind je in het klassieke pand de mooiste meubels en accessoires. Roman and Williams Guild verkoopt drie collecties. De ‘Founding’ collectie bevat meubels van de interieurdesigners zelf, de ‘Community’ collectie bestaat uit items uit Japan, Zweden en Denemarken en de ‘Found’ collectie heeft antieke meubels. Ieder met een eigen verhaal.

In de winkel van Roman and Williams Guild loop je met een glas wijn in je ene hand en een stukje kaas in je andere hand en denkt: “Zo voelt het dus wanneer deze meubels van mij zouden ”.

Fotografie door: Adrian Gaut / Courtesy of Roman and Williams