Productbeleving staat centraal

De Samsung Experience Store in Utrecht is de eerste permanente fysieke winkel in Nederland en de derde winkel in Europa. In de winkel staat het ervaren en het beleven van de Samsung producten centraal. Klanten hebben de mogelijkheid om de nieuwste telefoons en accessoires uit te proberen en kunnen met vragen terecht bij experts.

29.04.2019 | ... x bekeken

© Samsung
© Samsung
© Samsung
© Samsung
© Samsung

Reparatieservice en diverse workshops

In de winkel is een reparatieservice aanwezig waar je terecht kunt met of zonder afspraak. Met een afspraak duurt de reparatie ongeveer een uur en als je zonder afspraak voor 15.00 uur komt, heb je jouw telefoon dezelfde dag al terug. Samsung biedt in de experience store ook workshops aan. De workshops bestaan onder andere uit het leren beveiligen van je mobiele data, het experimenteren met smartphonecamera’s en het gebruik van apps in combinatie met een smartwatch voor een gezonde levensstijl.

Producten worden steeds vaker en sneller online aangeschaft. Met deze experience store wil Samsung een ervaring aanbieden die online niet mogelijk is, zoals het uitproberen van de telefoons en accessoires. Producten kunnen wel verkocht worden in deze winkel, maar het beleven staat centraal.

© Samsung
© Samsung
© Samsung
© Samsung