Ambacht tot in de puntjes

Schorem in Rotterdam is dé plek waar je als man zeker een keer geweest moet zijn. Kom je bij Schorem, dan kom je in een wereld die alleen voor mannen is. Vrouwen worden namelijk niet getolereerd in de bekende barbiershop. Mede door tv-documentaires en de huidige barbertrend is Schorem populair.

07.07.2015 | ... x bekeken

Schorem
Schorem
Schorem
Schorem

Ambacht tot in de puntjes

Schorem is bedacht en opgezet door Bertus en Leen met het idee om een plek te creëren waar de man echt man kan zijn. Nu deze formule een succes blijkt te zijn, moet je niet verbaasd opkijken dat je zo’n drie uur moet wachten tot je geknipt kan worden. Er wordt namelijk de tijd voor je genomen, daarbij ga je de deur niet uit voordat het kapsel volgens de barbier perfect is. Een knipbeurt duurt daardoor minimaal een uur.

Tijdens het wachten en het knippen wordt er goed voor je gezorgd. In de barbershop met authentieke inrichting krijg je bier of whiskey aangeboden om het stoere mannengevoel te versterken. De sfeer en ambiance maken dat Schorem een beleving is die je niet wil missen.

Er geldt bij Schorem een bepaalde code. Zo wordt er alleen geknipt aan de hand van twee posters met 24 rete-strakke modellen. Wil je een ander kapsel? Dan ben je bij Schorem aan het verkeerde adres. Het principe van het ambachtelijk barbiermes wordt daardoor goed bewaakt.

Schorem
Schorem
Schorem
Schorem
Schorem
Schorem
Schorem
Schorem
Schorem
Schorem