Warenhuis met pop-stores van online merken

Showfields is een warenhuis in New York, waar online retailers een tijdelijke fysieke beleving kunnen bieden aan hun klanten. Door het huren van een pop-up ruimte op een van de vier verdiepingen kunnen zij hun merk en producten op een interactieve manier presenteren. Een pop-up is tijdelijk, waardoor de online retailer niet meteen vast zit aan een fysieke ruimte. Zij betalen een vast bedrag per maand en Showfields regelt de rest.

12.04.2019 | ... x bekeken

Vier verdiepingen met merken, producten en kunst

De missie van Showfields is eenvoudig: zij willen klanten iedere keer dat ze Showfields bezoeken nieuwe dingen laten ontdekken en inspireren. Als online retailer kun je je eigen pop-up vormgeven, maar tegen een extra vergoeding kan Showfields ook helpen met het ontwerp en de opbouw om er een interactieve en Instagrammable ruimte van te maken. Ook zorgt Showfields voor de bemanning in de pop-up stores. Er is ruimte voor zo’n 40 merken en de omzet gaat helemaal naar het merk.

Op de eerste verdieping zijn met name beautymerken te vinden en de tweede verdieping staat in het teken van interieur. Bij Showfields kan je niet alleen winkelen, maar ook vooral veel bekijken en beleven. Op de derde verdieping vind je een kunsttentoonstelling en de vierde verdieping is een community ruimte waar creatieve mensen samen kunnen komen. Er is een dakterras en in de avond worden hier evenementen georganiseerd.