Verfrissende manier van keukenpresentatie

In de flagshipstore van SieMatic aan het Vondelpark in Amsterdam vind je een totaal nieuwe presentatie van keukens. Drie verschillende lifestyles vormden de inspiratie bij het ontwerpen van de keukens: Urban, Pure en Klassiek. Je ziet de keukens in compleet ingerichte ruimtes waarin alles klopt; van de kunst aan de muur en de wijn in de kast tot de tijdschriften op tafel en de muziek die je per ruimte hoort. Een verfrissend andere manier van keukens bekijken.

27.01.2017 | ... x bekeken

© SieMatic
© SieMatic
© SieMatic
© SieMatic
© SieMatic

Zones

De flagshipstore is ingericht in verschillende zones: de drie verschillende woonstijlen, een techniekkamer waar je alle apparatuur kunt testen, een bibliotheek waar je moodboards kunt maken met foto’s, stalen en materialen, en een ontwerpkamer waar je in een huiskamersetting met de ontwerper om tafel kunt zitten.

De verschillende woonruimtes zien er echt uit zoals een (Amsterdams) huis eruit ziet. Het voelt alsof je bij iemand op bezoek bent die dezelfde smaak heeft. De ruimte van de Urban lifestyle heeft bijvoorbeeld een oppervlakte van 75 m2 zoals je vaak bij stadslofts ziet, compleet met designfiets die binnen geparkeerd staat.

Complete woninginrichting
De flagshipstore SieMatic aan het Vondelpark werkt samen met een aantal nauwkeurig geselecteerde partners voor o.a. apparatuur, vloeren, meubels, kunst en geluid. Je kunt hier niet alleen een keuken kopen, maar ook je hele huis in laten richten.

© SieMatic
© SieMatic
© SieMatic
© SieMatic
© SieMatic
© SieMatic
© SieMatic
© SieMatic
© SieMatic
© SieMatic